ZABRINUO PRATITELJE

Popularni glumac završio u bolnici zbog opasnih gusjenica: 'Utrnula mi je cijela lijeva ruka, a i noga'

Jamie Dornan
PA/Pixsell
23.01.2024.
u 09:49

Prijatelj Jamieja Dornana ispričao da je on prvi osjetio čudne trnce u lijevoj ruci te da su oboje ispočetka mislili kako su samo mamurni.

Holivudski glumac Jamie Dornan (41), zvijezda filma "50 nijansi sive" zabrinuo je sve obožavatelje nakon što je završio u bolnici zbog simptoma koji su nalik srčanom udaru. Page Six piše da su za sve pak krive gusjenice. 

Glumčev prijatelj Gordon Smart otkrio je za američke medije da su oboje završili u bolnici nakon zajedničkog izleta u Portugalu. Isprve su mislili kako se radi samo o mamurluku jer su večer prije pili zajedno. No, problem su ipak bile gusjenice i to određena vrsta nakon čijeg kontakta kreću problemi s kožom, očima, nadraženim grlom...

Smart je ispričao da je on prvi osjetio čudne trnce u lijevoj ruci. 

- Prilično sam ja zdrav, ali jednom kad pomisliš da imaš srčani udar, počneš se uvjeravati da ga imaš - ispričao je Smart kojeg su doktori pregledali i pustili kući. A onda su došli po Dornana. 

- Gordone, 20 minuta nakon što su tebe odveli mi je utrnula cijela lijeva ruka, kao i moja lijeva noga... I onda sam završio u kolima hitne pomoći - rekao mu je glumac. A nakon pretraga, doktori su Dornanu i Smartu rekli da su te simptome vjerojatno uzrokovale otrovne gusjenice. 

- Ispalo je da postoje te gusjenice na golf terenima u Portugalu i ubijaju pse, a neke i muškarcima u 40-ima izazivaju srčane udare - rekao je Smart te dodao da su se on i Dornan samo 'očešali' o nekoliko njih, i dobro prošli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije