DEMI LOVATO

Pop zvijezda otkazala koncert : 'Vrlo sam vrlo bolesna'

11.06.2018.
u 13:45

Liječnik mi je preporučio da zbog natečenih glasnica večeras ne pjevam, jer bi to moglo ugroziti cijelu turneju i predstojeće koncerte. Jako mi je žao što sam razočarala obožavatelje u Londonu - napisala je Lovato

Pop zvijezda Demi Lovato otkazala je sinoćnji nastup u O2 Areni u Londonu samo nekoliko sati prije nastupa. Kako je navela na Twitteru, ima velikih problema s natečenim glasnicama. 

- Pišem ovo kroz suze zbog tuge i frustracije jer moram otkazati moj večerašnji koncert. Vrlo sam vrlo bolesna. Liječnik mi je preporučio da zbog natečenih glasnica večeras ne pjevam, jer bi to moglo ugroziti cijelu turneju i predstojeće koncerte. Jako mi je žao što sam razočarala obožavatelje u Londonu među kojima ima nekih koji su satima putovali da bi me vidjeli i čuli. Puca mi srce jer sam vas iznevjerila - napisala je Demi i dodala kako će koncert u Londonu održati 25. lipnja, nakon Madrida i Rio de Janeira. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije