PRAVA LJEPOTICA

Pogledajte luksuznu vilu slavnog Hrvata, noćenje skuplje od prosječne plaće!

Foto: Airbnb
1/3
07.06.2020.
u 18:57

Mario Mandžukić prije pola godine postao je igrač katarskog Al-Duhaila gdje je došao nakon sjajnih igara u talijanskom Juventusu, ali je zbog trenera Sarrija, koji ga nije vidio u svojim planovima, napustio Italiju i otišao na drugi kontinent. 

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine, te se od tada nametnuo kao jedna od ključnih figura momčadi uz 44 zabijena gola u 164 nastupa. Maurizio Sarri ga je ljetos isključio iz momčadi otkako je preuzeo Staru damu, a da doista više nije imao što tražiti u Torinu, Mandžukiću je jasno dalo do znanja i izostavljanje s popisa igrača za Ligu prvaka. U Juventus je stigao iz madridskog Atletica, a prethodno je nastupao za Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb, Marsoniju.

Iako je u karijeri zaradio pozamašnu cifru, pohvalno za njega je što Mandžukić razmišlja i o životu nakon nogometa te je krenuo i u poduzetničke vode.

Direktor je tvrtke Vila Brač sa sjedištem u Zagrebu. Vlasnik je i luksuzne vile na Braču. Luksuzni objekt, Vila Blue Star Brač nalazi se u Bobovišću, malom i mirnom mjestu na otoku Brač. Vila je samo 10 m od mora, 800 m od centra Bobovišća te 4 km od Milne. Vila ima 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, vanjski grijani bazen veličine 20 m2, te je pogodna za 10 osoba.

Na poznatoj stranici za iznajmljivanje objekata fotografije su Mandžukićeve vile koja uistinu oduzima dah. 

Naravno, luksuz dolazi i s cijenom koja nije za svakoga. Naime, noćenje košta 8781 kunu! To je više od prosječne hrvatske plaće u veljači koja je iznosila prosječnu mjesečnu plaću za veljaču na razini Hrvatske, koja je iznosila 6789 kuna.

Cijelu galeriju pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije