Muzički centar Pavarotti

Počela prodaja ulaznica za Mostar Blues & Rock Festival

Mostar Blues & Rock Festival
28.06.2016.
u 18:28

Prodaja ulaznica za 14. Mostar Blues & Rock Festival, koji će se u Mostaru održavati od 13. do 15. srpnja, počela je danas, priopćeno je iz Muzičkog centra Pavarotti Mostar.

S obzirom da je ulaz za programe prvog dana, 13. srpnja besplatan, u prodaji su dnevne ulaznice za 14. i 15. srpnja, koje se u Mostaru mogu nabaviti u Muzičkom centru Pavarotti, cafe Publika, Caffe Coco Loco i Night Bar Duradžik, prenosi Fena.

Online prodaja ulaznica se vrši na www.kupikartu.ba i u svim poslovnicama mreže kupikartu.ba. Broj ulaznica je ograničen.

Na ovogodišnjem festivalu, pored nastupa osam bendova iz Austrije, Hrvatske, SAD-a, Srbije i Bosne i Hercegovine, bit će upriličeno i predstavljanje knjige "Iscjeljujuća moć bluesa", novosadskog autora Tibora Nađa te predstavljanje albuma Zoran Čalić Benda pod nazivom "U moru i plamenu".

Prvu večer Festivala, 13. srpnja, bit će predstavljena knjiga "Iscjeljujuća moć bluesa", autora Tibora Nađa (SRB), nakon čega slijedi After program kada nastupaju R'n'R Vod (BiH) i Blues Caravan (BiH).

Drugu večer, 14. srpnja, nastupaju Milk + (A), Zoran Čalić Band (CRO) i Popa Chubby (USA), dok će zadnju festivalsku večer, 15. srpnja, nastup imati Rock School Messengers (BiH), Small House Brown (CRO) te YU Grupa (SRB).

Svi programi ovogodišnjeg Mostar Blues & Rock Festivala održavaju se u Muzičkom centru Pavarotti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije