LOŠI ODNOSI

Pjevačica zarađuje milijune i ne priča s ocem koji radi kao dostavljač

PA/Pixsell
01.04.2019.
u 08:51

Čini se kako otac britanske pjevačice Adele ima neprežaljene želje, a ona ne prašta lako za stvari koje se ne mogu izbrisati.

Krajem prošle godine Adele (30) opet je proglašena najbogatijom engleskom zvijezdom. Prema Heatu, Adele vrijedi 147.6 milijuna funti, dok je Ed Sheeran (28) drugi s oko 800 milijuna. Na trećem mjestu završio je ‘Harry Potter’ Daniel Radcliffe (29). 

Iako je u posjedu lijepog niza nula na računu, Adelein otac još uvijek radi kao dostavljač u jednoj kurirskoj službi, piše britanski Daily Mail. Njezin otac Mark Evans (55) napustio ju je dok je još bila dijete, a godinama ne razgovaraju. On se navodno u potpunosti odao alkoholu i više od svega želi biti u životu svoje kćeri, ali čini se da neće ići lako. 

Svojevremeno je izjavio za britanske medije kako Adele ima problema sa strahom od napuštanja i da je to kočilo njihov odnos. Bliski izvori Evansu, za Daily Mail su izjavili kako on ne vodi nikakav život, a prije svega želi biti djed i otac.

Podsjetimo, pjevačica ima sina Angela Adkinsa (5) sa suprugom Simonom Koneckijem (44). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije