LINDA NOLAN

Pjevačica otkrila da joj se rak proširio na mozak: Jako sam prestrašena, nemam puno opcija

Linda Nolan
Foto: Profimedia
1/2
27.03.2023.
u 17:22

Rekla je da samo pokušava biti pozitivna jer je rak pobijedila već 2005. godine i nada se da će joj opet uspjeti. Mnogi su se zabrinuli za Lindu kada su vidjeli da joj sestra pomaže ući u automobil iz kolica nakon posjeta bolnici

Irska pjevačica Linda Nolan (64) otkrila je kako joj se rak proširio na mozak. Pjevačici koja je nedavno proslavila 64. rođendan dijagnosticiran je karcinom dojke 2005. godine kojeg je uspjela pobijediti iako je već bio u trećem stadiju.  Godine 2017. dobila je novu dijagnozu te joj je otkriven neizlječiv rak na kuku koji se kasnije proširio i na njenu jetru. 

- Uvijek sam se nadala da će tretmani pomoći - rekla je u emisiji Good Morning Britain. 

- Samo vam želim reći da se nažalost rak proširio na moj mozak i jako sam prestrašena jer nema baš puno opcija za to osim kemoterapije. Ne odustajem, pozitivna sam i sada ću već četvrti put izgubiti svoju kosu - rekla je. 

Dodala je i da se preselila kod sestre jer nije više mogla živjeti sama, padala je jer joj je rak u mozgu utjecao na ravnotežu. 
- Već sam kupila kolica jer se pripremam za neizbježno. Stvarno se bojim ovoga što mi se događa - priznala je. 

Linda je dodala da ostaje pozitivna bez obzira na to što ne zna koliko joj je vremena ostalo. 
- Nisam morbidna nego, evo ne znam, mnogi od nas ne znaju. Za mene to znači da pokušavam uživati u svakom danu koliko mogu i provesti vrijeme s ljudima koje volim. 

Rekla je da samo pokušava biti pozitivna jer je rak pobijedila već 2005. godine i nada se da će joj opet uspjeti.
Mnogi su se zabrinuli za Lindu kada su vidjeli da joj sestra pomaže ući u automobil iz kolica nakon posjeta bolnici. Sestre su zajedno gradile karijeru i bile dio iznimno popularne obiteljske skupine 'The Nolans' u 70-ima i 80-ima. 
Zbog bolesti je puno padala što je preplašilo i njenu obitelj, pa ne žele da više živi sama. Ni ona se ne osjeća sigurno sama u svom domu. 

- Svi se nadaju najboljem, ali pripremaju se na najgore - izjavila je ranije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije