OSJEĆA SE DOBRO

Pjevačica je prošla kroz pakao droge i izgled joj više nije važan

Foto: Profimedia
22.10.2019.
u 09:45

Demi Lovato prošle godine se predozirala i nakon što se oporavila prekinula je sve veze sa starim društvom.

Pjevačici Demi Lovato liječnici su prošle godine jedva spasili život nakon što se predozirala u svom domu.

Nakon dva tjedna provedena u bolnici otišla je na rehabilitaciju i na neko vrijeme se povukla iz javnosti i prestala se družiti s celebrity prijateljima koji su nastavili uživati u drogama. Svjesna je kroz koji je pakao prošla i zato je odlučila držati se podalje od starog društva, a čak je prekinula i s dečkom Henryjem Levyjem koji je također imao problema s ovisnošću.

Demi je mnoge iznenadila kada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, jer je dobila dosta kilograma viška, ali ona se time  ne opterećuje kao u doba kada je bila tinejdžerica. Tada je zbog problema s kilažom bila i u depresiji.

- Lijepo je ponovno se vratiti poslu na  televiziji, filmu, i ne biti pod stresom zbog suludih treninga, izgladnjivanja, lubenice umjesto rođendanske torte jer se bojim prave torte dok sam na nekoj nesuvisloj dijeti.  Volim sebe. I vi biste trebali voljeti sebe. A sad se vraćam u studio. Radim na himni... I samo da razjasnim - nisam odjednom oduševljena vlastitim tijelom, ali ga počinjem više cijeniti i to je najbolje što zasad mogu. - napisala je 27-godišnja pjevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu, a celulit nije 'popeglala' u photoshopu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije