NE MOŽE JE PREBOLJETI

Pjevač posvetio pjesmu srpskoj zvijezdi koju je ubio bivši dečko

dghfg
05.12.2016.
u 08:15

Povodom rođendana tragično stradale srpske pjevačice Ksenije Pajčin, pjevač Danijel Alibabić je snimio pjesmu njoj na spomen.

Tragična smrt Ksenije Xenie Pajčin prije šest je godina uzdrmala regiju, a da i danas mnogima nedostaje otkriva Danijel Alibabić koji joj je posvetio izuzetno dirljivu pjesmu.

Pjesma za Kseniju opisuje bol koju uzrokuje njen prerani odlazak.

Pjevačici je 2010. godine život oduzeo njezin bivši dečko Filip Kapisoda. Prijatelji Ksenije i Filipa govorili su kako je njihova ljubav bila fatalna, no nitko nije mogao ni zamisliti da će završiti kobno.

Naime, Kapisoda je bio izuzetno ljubomoran, zbog čega ga je popularna pop pjevačica ostavila. Srpski mediji su pisali i kako je tri dana prije smrti Ksenija pobacila, očito željevši završiti njihovu priču. Međutim, takav kraj nitko nije očekivao.

Filip je, vjerojatno nakon svađe, pucao Kseniji u glavu kada je htjela otići iz stana. Nakon toga je presudio i sebi pucnjem u usta.

Tijela mrtvih bivših ljubavnika pronašla je majka pjevačice. Obožavatelji, kolege i prijatelji mlade pjevačice nikad se nisu pomirili s njenom smrću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije