B-Stars

Pjesma na dar za Majčin dan „Mama hvala ti za sve“

14.05.2017.
u 08:35

B-Stars je vokalno-plesna grupa koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance. Grupa je zamišljena na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.

"Mama hvala ti za sve" naziv je njihove nove skladbe koju su izveli na ovogodišnjim Malim melodijama Mostara i osvojili nagradu za najbolji scenski nastup. Pjesmu autorski – stihove, glazbu i aranžman - potpisuje voditeljica grupe Željka Zovko koja je ujedno otpjevala i prateće vokale.
Pjesma „Mama hvala ti za sve“ je pjesma koju sam posvetila svojoj mami, ali je ujedno i svojevrstan poklon svim majkama za Majčin dan. Od prvog trenutka kad su B-Starsice čule pjesmu izrazito im je prirasla srcu.” izjavila je Željka.

Također, Željka je istaknula kako je za pjesmu urađen i video spot koji je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i okolici čiju režiju potpisuje Goran Popović, a snimanje i montiranje odradila je Daniela Antičić.

Inače, članice ove grupe nastupaju na raznim dječjim festivalima, koncertima, glazbeno-scenskim programima, te su im nastupi uvijek popraćeni originalnim i prigodnim koreografijama. Trenutno se spremaju za jedan od najvećih dječjih festivala u BiH Lino fest u Sarajevu kojemu se jako raduju, priopćeno je iz B-Dancea. 

Pjesmu možete poslušati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije