ISKRENO I SASVIM OTVORENO

Petar Grašo otkrio u kakvim je odnosima ostao s Danijelom Martinović: Kod nas je sve čisto i jasno

petar grašo
Duško jaramaz/Pixsell
14.04.2022.
u 20:35

Razumijem ljude i zbog čega im je zanimljivo pročitati nešto više o meni, nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojoj pijem rakiju, rekao je pjevač u intervju za srpsko izdanje časopisa Story.

Prošle godine u proljeće javnost je saznala kako je nakon 24 godine došao kraj ljubavi Danijele Martinović i Petra Graše. Prekid nisu komentirali u medijima, a nekoliko mjeseci kasnije Petar je opet pronašao ljubavnu sreću s Hanom Huljić, a u veljači je par izmijenio bračne zavjete i u srpnju će postati roditelji. 

- Razumijem ljude i zbog čega im je zanimljivo pročitati nešto više o meni, nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojoj pijem rakiju. Također sam svjestan da im je zanimljiv moj brak sa Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje - rekao je Petar u novom intervju objavljenom u srpskom izdanju časopisa Story.

Prvi put je pričao i u kakvom je odnosu ostao s Danijelom.

- Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako komentirati niti što reći za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi. - rekao je Petar.

Istaknuo je kako mu je mišljenje bližnjih važno, ali ne osvrće se na komentare nepoznatih mu ljudi koji o njemu ni ne znaju mnogo. 

- Recimo, kada mi kažu kako sam nešto zeznuo, nastojim to popraviti, ne obazirem se na komentare onih koji o meni stječu mišljenje na osnovu članaka koje rijetko čitam. Iako čak ni tada nemam problem s hejterima - iskren je Grašo koji je nedavno održao dva koncerta u Areni Zagreb i jedan koncert u Spaladium Areni i sva tri su bila rasprodana.

Petar je u intervju rekao kako je ispunjen i sretan i veseli se dolasku prinovu i spreman je na sve obaveze pa i mijenjanje pelena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije