Nakon što su se pojavili napisi

Petar Grašo odgovorio je li istina da će on i Hana Huljić postati roditelji

Foto: Zarko Basic/PIXSEL
12.10.2021.
u 07:38

'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', kroz gromki smijeh završio je Petar

Nakon što su se u medijima pojavili napisi o tome da je kći Tončija Huljića trudna te da s Petrom Grašom očekuje dijete splitski pjevač za Tportal je otkrio pravu istinu. 

'Prvi put čujem za to', rekao je kroz smijeh Petar Grašo.

'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', kroz gromki smijeh završio je Petar te je tom izjavom napokon progovorio o onome o čemu se govori posljednjih dana.

Naime u pojedinim medijima su se pojavile informacije da je Hana Huljić trudna, kao i da je otac njezina djeteta popularni splitski pjevač.

To je samo nastavak priče nakon što je javnost doznala da je splitski pjevač, nakon prekida veze s Danijelom Martinović, pronašao ljubav u 31-godišnjoj Hani Huljić, koju poznaje od djetinjstva jer su obitelji Grašo i Huljić dugogodišnji prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije