puni medijske članke

Petar Grašo o tračevima: Svašta sam ja bio, od homoseksualca do mrtvaca

instagram
06.11.2021.
u 17:21

Usprkos činjenici da je prošlo više od mjesec dana od prvih natpisa da su novi par na estradi, Petar Grašo i Hana Huljić i dalje ne prestaju puniti medijske članke

Javne ličnosti nerijetko se susreću s tračevima koje kruže o njima, a to najbolje zna Petar Grašo koji je jednom prilikom otkrio koji je najgori trač koji je čuo o sebi.

– Svašta sam ja bio, od homoseksualca do mrtvaca, da sam poginuo… Sve to prođe vjerojatno svaki izvođač koji je nešto malo važniji, rekao je za 24sata početkom prošle godine.

Usprkos činjenici da je prošlo više od mjesec dana od prvih natpisa da su novi par na estradi, Petar Grašo i Hana Huljić i dalje ne prestaju puniti medijske članke, prenosi Story.hr

Sve češće ih se zajedno može vidjeti u javnosti. Prvo su doputovali u Bosnu i Hercegovinu, gdje su uživali u šetnji sarajevskim ulicama te su se družili u jednom restoranu. Nakon Sarajeva su ‘skoknuli’ na vjenčanje koje se održalo na Korčuli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije