Zaljubljeni i nerazdvojni:

Petar Grašo i Hana Huljić uhvaćeni su u romatičnoj šetnji, a kaput vješto skriva trudnički trbuščić

CROPIX
03.02.2022.
u 18:52

Hana i Petar uživaju u zajedničkom vremenu i odbrojavanju dana do upoznavanja sa svojim prvim djetetom

Otkako se u listopadu prošle godine saznalo da Petra Grašu i Hanu Huljić veže nešto puno više od prijateljstva, podigla se poprilična medijska prašina, a tek što se javnost oporavila od prvotnog šoka, uslijedio je idući – Hana i Petar očekuju bebu. Bila je to vijest koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Čestitke su počele pristizati sa svih strana, a par, što je najvažnije, ima punu podršku obitelji i prijatelja te se mogu u potpunosti prepustiti lijepim trenucima i zajedničkom planiranju budućnosti, piše Tportal.hr

Sada, kada je sve poznato, a svoju ljubav više ne moraju skrivati, Hana i Petar uživaju u zajedničkom vremenu i odbrojavanju dana do upoznavanja sa svojim prvim djetetom. Tako su topao i ugodan zimski dan odlučili provesti u šetnji Splitom, a fotografi su ih uočili dok su prolazili splitskom Pjacom. Ležerno odjeveni, tik jedno do drugoga, Hana i Petar uživali su u šetnji te su izmijenili tek nekoliko značajnih pogleda i osmijeha. Tamnocrveni kaput vješto je sakrio Hanin trudnički trbuščić, ali je zato bio jasno vidljiv sjaj na Haninom licu.

Foto: CROPIX

Iako po pitanju svoje veze ne otkrivaju puno detalja, poznato je kako će Hana i Petar roditelji postati ovog ljeta. Šuškanja o vjenčanju ne žele još komentirati, no nagađa se kako bi Hani vjenčana kuma mogla biti njezina dugogodišnja prijateljica, splitska pjevačica Domenica Žuvela.

Također Haninu i Petrovu vezu ne žele previše komentirati niti njezini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić. Do sada su dali nekoliko kratkih izjava iz kojih se jasno da iščitati kako tu vezu podržavaju te da se vesele prinovi. Nedavno je pak sam Petar Grašo u IN magazinu Nove TV po prvi puta komentirao vijest kako će postati otac te je tada značajno rekao: 'Ne bih prihvaćao ulogu oca da nisam spreman', te je dodao kako ga ni najmanje nije strah.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije