JOLE I HULJIĆ LOBIRALI?

Pažanina i Rozgu snimili skupa na ručku, a on ju je još u emisiji pitao namjerava li se udati...

25.05.2021.
u 15:41

Pjevačica je 2017. prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, a Pažanin je godinu dana nakon Jelene prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom

Prijateljstvo popularne pjevačice Jelene Rozge (43) i poznatog kuhara Ivana Pažanima (36) prema najnovijim informacijama preraslo je, navodno, u nešto više. Magazin Story od izvora bliskog paru saznaje kako je par već neko vrijeme sretno zaljubljen. 

Sve se zapravo proširilo još prije par mjeseci kada je Jelena gostovala u njegovoj kulinarskoj emisiji 'Guštan… s Pažaninom' na RTL-u.

Pažanin je prilikom pozdravljanja s Jelenom, Tončijem Huljićem i Joletom srdačno pozdravio pjevačicu na što je Tonči, misleći na Pažanina, komentirao:

- Ako ovako nastaviš, ona će tražit kuhara za muža.

- Tko kaže da se ja želim udati? - uskliknula je Jelena.

- Mi te želimo udati! - rekao je Tonči, dok se Jole nadovezao: 

- Slobodan (pokazujući na Pažanina), slobodna (pokazujući na pjevačicu) - rekao je veseli Jole te dodao da bi njih dvoje bili idealan par.

Njih dvoje nisu potvrdili navode o vezi, štoviše Jelena je u nedavnom intervjuu za Gloriju demantirala te priče.

- Sve dok tako nešto ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi - rekla je.

Ipak, čitatelji 24 sata snimili su ih ovih dana kako uživaju u jednom splitskom restoranu sami pa je šuškanja o novoj domaćoj celebrity vezi nakon svega praktički nemoguće zaustaviti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije