SVI SU U ŠOKU

Pao na glavu s deset metara visine, glumačka ekipa u strahu od najgoreg

Reuters/Pixsell/Ilustracija
23.07.2019.
u 18:35

Na snimanju "Brzih i žestokih" došlo je do nesreće u kojem je double glavnog glumca Vina Diesela teško stradao nakon što je pao na glavu s deset metara visine.

Na setu najnovijeg nastavka "Brzih i žestokih" dogodila se nesreća u kojoj je stradao kaskader i doubler Joe Watts američkog glumca Vina Diesela, piše Daily Mail. 

Trenutno se nalazi u induciranoj komi, nakon što su ga hitno prebacili helikopterom u bolnicu s teškim ozljedama glave iz Warner Bros studija u Hertfordshireu.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila nakon što su pukli sigurnosni kablovi dok je skako s balkona. Izvori za britanske medije zvrde da je Diesel u suzama svjedočio što se dogodilo nesretnom Wattsu. 

- Vin Diesel je bio tamo nekoliko sekundi kasnije. Bio je šokiran i suzdržavao je suze. Vidio je što se dogodilo - kaže izvor. Njegova zaručnica Tilly Powell na društvenim medijima piše da je kaskader okružen najbližim prijateljima i obitelji.

Ona je u tom trenutku radila na setu filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" na drugoj lokaciji u Londonu kad je saznala za nesreću koju je njezin partner doživio.

Joe Watts je dosad radio kao kaskader u mnogim holivudskim blockbusterima poput "Kingsman Golden Circle", "Star Wars: The Last Jedi" i "Spider Man: Far From Home". Također se pojavio u "Igri prijestolja". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?