POTPUNO PRIRODNE

Ovako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke! U izolaciji pokazale svoju svakodnevnicu

13.04.2020.
u 12:50

Kao i većina ljudi, brojne poznate Hrvatice su se izolirale zbog pandemije koronavirusa, a to vrijeme iskoristile su kao bi se vratile svom ležernom, prirodnom izgledu.

No, fanove putem svojih društvenih mreža često uvode u svoje svakodnevnice. Pjevačica Nina Badrić putem društvenih mreža ne propušta svaku priliku kako bi upozorila sve da moraju ostati doma još malo, a u svojim objavama nije izgubila ni smisla za humor. Tako je fanove na Instagramu uveselilakada je podijelila uspomenu s jednog putovanja.

Time zabavlja i fanove, ali i sebe. "Prošle godine Karibi. Ove Korona i Karantena, a i Korizma. Iduće godine Katarza? Sve je u znaku slova K! Dolje na slici Kornjača na Karibima", napisala je Nina pokraj fotografije na kojoj uživa na jednom od najpoznatijih rajskih otočja. 

Nives Celzijus gotovo svakodnevne objavljuje provokativne fotografije, a u vrijeme izolacije odlučila se i za one malo prirodnije. Tako je svojim obožavateljima pjevačica pokazala kako je na svojoj terasi otvorila sezonu sunčanja, a na fotografiji se vidi i kako je u toplesu. "Izašla kratko na terasu da obavim telefonski razgovor i izgorila mi guza.

Sezona terasnog sunčanja može početi", napisala je pokraj polugole fotografije. Pjevačica vrijeme u izolaciji provodi sa svojom kćeri kojoj pomaže u školskim zadaćama, a vrijeme krati fotkajući se. Radijska voditeljica Ecija Ivušić se u izolaciji okušava u kuhinji, pa je tako pratiteljima na Instagramu pokazala kako je uspješno napravila i par kolača. Osim kulinarskih vještina, s pratiteljima je podijelila i dirljiv tekst koji je pripremila za objavu za Dan žena, no ipak ga je ostavila za kasnije. Njime je ganula mnoge žene priznanjem kako se boji da će ostati sama i kako neće imati djece, a podršku joj pružile i brojne fruge poznate Hrvatice, poput Žanamari Lalić.  Doris Pinčić Rogoznicu smo navikli vidjeti bez šminke, a čini se kako poznatoj voditeljici vrijeme u kući ne pada teško. S pratiteljima se u ovim preduskrsnim danima pohvalila svojim zavidnim kulinarskim vještinama. 

"Vrlo čudan period, ali odlučila sam se prikloniti onima koji savladavaju vještine dok #ostajemodoma. Na istaknutim storyjima možete vidjeti starter koji sam uzgojila za svoj kruh. To mi je već dugo bila želja. Što reći..", napisala je voditeljica uz fotografiju svog prvog startera. Njime je uspješno napravila domaći kruh, ali i probne pince. 

Još jedna hrvatska voditeljica, Nevena Rendeli Vejzović, vrijeme u izolaciji provodi sa svojom brojnom obitelji, a troje male djece uglavnom pokušavam zabaviti "vrtlarenjem" na terasi, ili pak šetnjom na osami u prirodi, a ne propušta ni prilike za odlazak na samostalni trening u šumi. Voditeljica se u izolaciji bavi i pitanjima kako djeci objasniti da ne smiju dirati svoja usta, ali i je li uopće zdravo djecu držati zatvorenu. Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić tri godine nakon povratka iz Hirošime priznala je da je sretna što je u ovo teško vrijeme u svojoj domovini. Vrijeme u izolaciji uljepšava sa svojim djevojčicama.

"Strašnije bi to bilo gledati izdaleka, podržat će me sigurno oni koji su sad daleko od doma. Zato, nikad tužnija, i nikad sretnija što sam tu”, napisala je potresena Ljupka na društvenim mrežama nakon razornog potresa koji je pogodio Zagreb u nedjelju 22. ožujka. Indira Levak, uvijek energična pjevačica, svoju vrckavost i dalje pokazuje putem društvenih mreža, a u vrijeme izolacije uživa kući sa svojim suprugom. Naravno, bez glamura i šminke. 

Tako je svom suprugu pripremila rođendansko iznenađenje koje neće zaboraviti. Naime, osim što je rođendan proveo u karanteni, i ova rođendanska zabava bila je drugačija od dosadašnjih, a pjevačica je suprugu Miroslavu priredila zabavu na balkonu njihovog stana i ispekla mu tortu.

Hrvatsku glumicu Eciju Ojdanić potres u Zagrebu poprilično je uzdrmao, no od tada se trudi vrijeme u kući provesti produktivno, vježbanjem, ali i kuhanjem za svoju obitelj. U jednoj se emotivnoj objavi osvrnula na život u karanteni, ali i na život nakon potresa. "Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji... e taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Budjenje, doručak, vježbanje , ručak , pospremanje nakon ručka , pokušaj čitanja.. mada sam jaaaako dekocentrirana..i baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju.

TV nam je riknuo usred potresa . Tj, TV provider, tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer , pregledavam djeci zadaćuo, vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno.. imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dodje na red.. a ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima", napisala je glumica. Pjevačica i glumica Sementa Rajhard broji sitno do poroda, a priznala je i kako ju je strah kako će njezin porođaj izgledati u vrijeme ove pandemije, te hoće li morati kroz sve prolaziti potpuno sama.

  "Brinemo se oko odlaska na zadnje preglede koji su nam bitni, tko će biti tamo.. i da li će nam se termin otkazati, da li su liječnici zdravi..kao i pacijentice..brinemo se i oko odlaska u bolnicu TAJ DAN. Brinemo se jer *tata* ne može s nama unutra ni u hodnik prije ni nakon što nam dođe princeza, nona, baka, dede, teta niti dva ujaka neće smjeti ući sa širokim osmjesima, balonima i bombonjerom da nas vide", napisala je glumica u emotivnoj objavi.

HRT-ova novinarka Zrinka Grancarić još je jedna poznata Hrvatica koja je pokazala kako za dobro odrađeni posao ne treba glamur. Novinarka je oduševila sve gledatelje kada se 22. ožujka u dramatičnom javljanju uživo samo nekoliko sati nakon potresa pojavila u potpuno prirodnom izdanju. Time je novinarka pokazala kako ozbiljnost situacije, te koliko su zapravo šminka i frizura važni u ozbiljnim trenucima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije