NOVA PJESMA

Ovako mirnu i sjetnu Indiru Levak niste nikada vidjeli

30.10.2017.
u 12:15

Bivša pjevačica grupe Colonija predstavila je spot za novu pjesmu "Dođi" čije stihove sama potpisuje.

Karizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj.

Indira je odlučila novom singlu „Dođi“ podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.  „Jako me zanima vaše mišljenje!“- poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri  sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da  Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazuje svoju senzualnu stranu čemu doprinose i ženstvene kreacije dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make up bio je zadužen beauty centar Vikler i ruž.

 „Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje,a  koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja.“- zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikad.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije