Andrija Jarak

Ovako je legendarni reporter, koji ima i svoju kletvu, izgledao prije 15 godina

andrija jarak
24.12.2020.
u 08:18

Jedan od najpoznatijih hrvatskih novinara i reportera, Andrija Jarak, prepoznatljivo je lice Nove TV, a zbog svog dugogodišnjeg izvještavanja na mjestima nesreća, dobio je i 'kletvu': "dabogda ti Andrija Jarak izvještavao ispred kuće”.

Dugogodišnji iskusni reporter postao je prepoznatljiv gotovo svima, a Pixsell je sada pustio arhivu iz 2005. godine kada se Jarak fotografirao pored okićenog mora.

Na fotografijama je Jarak vidno mlađi, a odjeven je u košulju na kockice preko koje je obukao pulover, ali i crni sako. Na fotografijama nema ni brade s kojom se "vratio" na male ekrane nakon što je prebolio koronavirus.

"U tim trenucima razmišljate s kim ste sve bili i bitno vam je da s obitelji bude sve u redu. Neizvjesno je jer ne znate na koji način će tijelo reagirati i gdje će virus "sjesti". Srećom, simptomi su bili blagi. Još jednom želim reći da virus zaista postoji i moramo se na to priviknuti dok je tu", rekao nam je Jarak krajem listopada u intervjuu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije