INTERVJU KOD OPRAH

Ovako je Kate Middleton reagirala kada je čula što je o njoj rekla Meghan Markle

JUSTIN TALLIS/PA Images/PIXSELL
17.03.2021.
u 10:23

Kate Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj kaže kako je Kate uvijek pažljiva u odnosu prema drugim ljudima i nikada nije bila sklona tome da priča o obiteljskim nesuglasicama.

Meghan Markle ispričala je Oprah Winfrey kako je uoči njenog vjenčanja s princem Harryjem došlo do nesuglasica s Kate Middleton zbog haljina koje su male djeveruše nosile na vjenčanju i da je tada Kate rasplakala nju, a ne obrnuto kako se mjesecima pisalo u britanskim medijima.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako je vojvotkinju od Cambridgea jako pogodilo to što je Meghan ispričala u intervju. Kate Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj kaže kako je Kate uvijek pažljiva u odnosu prema drugim ljudima i nikada nije bila sklona tome da priča o obiteljskim nesuglasicama.

- Kate je bila zgrožena kada je čula što je Meghan ispričala u intervju. Ona nikada nije htjela da u javnost dođu detalji nesuglasica između nje i Meghan. Uostalom, postoji nekoliko verzija te priče tko je tu koga rasplakao, ali Kate nije u poziciji da bi odgovorila na te optužbe. Mogu samo reći da se Kate nikada nije posvađala s nikim u palači i da jako pazi na odnose s ljudima - kaže Nicholl.

U intervju ni Meghan nije htjela reći detalje ove svađe, ali je rekla kako se Kate kasnije ispričala i donijela joj je cvijeće i zaključila je kako je ona dobra osoba i zbog toga što joj se na kraju ispričala ne želi iznositi sve informacije njihove prepirke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije