NESTAŠNI DONALD

Ova zgodna voditeljica pružila je utjehu Trumpovom sinu nakon razvoda

11.05.2018.
u 17:35

Donald Trump Jr. nedavno se nakon 12 godina braka razveo od supruge Vanesse, a ubrzo se zaljubio i to u 49-godišnju voditeljicu Kimberly Guilfoyle.

Prije dva mjeseca Vanessa Trump zatražila je razvod od Donalda Trumpa Juniora i par je tada u zajedničkom priopćenju naveo kako im se nakon 12 godina braka putevi razilaze, ali zajednički prioritet i dalje im je njihovo petero djece. 

Šuškalo se kako je razlog razvoda Donaldova nevjera i  kako je po pitanju izvanbračnih aktivnosti nalik svome tati Donaldu.  Page Six otkriva kako Donald Junior već ima novu ljubav, a riječ je o 49-godišnjoj Kimberly Guilfoyle. Kimberly je poznato televizijsko lice i već godinama je  gledamo u ulozi voditeljice na FOX-u, a s Trumpom Juniorom počela je izlaziti prije nekoliko tjedana. Par se ne trudi sakriti svoju vezu i nedavno se zajedno pojavili na zabavi Richarda Grenella, novog američkog veleposlanika u Njemačkoj.

Kimberly iza sebe ima dva propala braka, s Gavinom Newsom, bivšim gradonačelnikom San Francisca bila je u braku od 2001. do 20016., a s  Ericom Villencyjem direktorom jedne tvrtke za dizajn bila je u braku od 2006. do 2009. godine i s njim ima sina.

Ova odvjetnica i voditeljica spominjala se prošle godine i kao moguća voditeljica Trumpovog ureda za medije, ali ona je tu ponudu odbila, a sada se Bijeloj kući približila na drugi način. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije