NESUGLASICE

Ova izjava kraljice Elizabete jasno daje do znanja što misli o Meghan Markle

kraljica i meghan
Foto: Pa/Pixsell
16.07.2022.
u 18:51

U novoj knjizi Toma Bowera 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora' ističe se jedan detalj koji prenose svi mediji u Velikoj Britaniji.

Kraljevska obitelj trudi se nesuglasice unutar obitelji zadržati unutar zidova palače, ali u zadnje vrijeme im to ne uspijeva najbolje. Tako se u novoj knjizi Toma Bowera  'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora' ističe jedan detalj koji prenose svi mediji u Velikoj Britaniji.

U knjizi piše kako je kraljica Elizabeta bila sretna što se Meghan Markle neće pojaviti na pogrebu njezinog supruga princa Philipa koji je preminuo prošle godine u travnju. 

- Hvala Bogu što Meghan ne dolazi - navodno je izjavila kraljica kada je saznala da njezin unuk, princ Harry na pogreb dolazi bez supruge. Princ Philip je preminuo nedugo nakon što su Harry i Meghan dali intervju Oprah Winfrey u kojem su iznijeli neke šokantne izjave o kraljevskoj obitelji i neke članove su optužili za rasizam. 

U knjizi Bower navodi kako je situacija u obitelji tih dana bila jako napeta i svi su strahovali kako će se sve odvijati kada Harry dođe u Veliku Britaniju jer obitelj nije bila oduševljena s onim što je izrekao u intervju. 

- Predviđalo se da će vrijeme na dan sprovoda biti izvanredno i svi detalji su bili uvježbani do savršenstva. Jedina neizvjesnost bio je odnos između Harryja i njegove obitelji. Kako će se nositi s ocem i bratom, bilo je glavno pitanje - piše Tom u knjizi. 

Meghan se suprugu nije pridružila jer je bila u sedmom mjesecu trudnoće i nije smjela putovati, a nakon pogreba Kate Middleton je bila prva koja je počela komunikaciju s Harryjem koji je htio što prije vratiti se u Kaliforniju i kontakt s obitelji svesti na minimum. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije