bilo joj prevruće

Otvorila sezonu: Žanamari se skinula u tange i odmarala na plaži

Žanamari Perčić
Instagram
13.04.2017.
u 10:19

Nakon vikenda tijekom kojeg je snimala spot u Makarskoj, pjevačica se odlučila opustiti na plaži.

Žanamari Perčić šetala je plažom u Makarskoj no uskoro joj je postalo prevruće pa se odlučila skinuti i odmoriti. Pjevačica je tako, samo u tangama, sjela pored mora i opustila se dok ju je nepoznati fotograf 'uhvatio' s leđa.

- Punjenje energijom nakon ludog i produktivnog vikenda s mojim curama i snimateljskom ekipom. U Makarskoj subotnja noć pretvorila se u novi spot za pjesmu 'Love on The Dance Floor' - napisala je pjevačica pored fotografije koja je u kratkom roku 'zaradila' mnoštvo 'lajkova'.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Žanamari je u ožujku objavila spot za pjesmu 'Sklonište od leda' za koju je istaknula da joj je najosobnija autorska balada u karijeri.

- Najteže je napisati baladu jer one nastaju u bolnim trenucima kad nemaš snage niti uzeti olovku u ruke, a kamoli pjevati. Međutim, meni je glazba najbolji lijek i u jednom takvom trenutku napisala sam Sklonište od leda - rekla je pjevačica koja je nedavno svoje obožavatelje oduševila i novom bojom kose, piše 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije