ZAVODLJIVA POZA

Otkriveno zašto Melania Trump uvijek pozira otvorenih usta

Profimedia
09.07.2018.
u 21:48

Brojne poznate dame odavno su pronašle savršenu pozu u kojoj se osjećaju najbolje prilikom susreta s fotoreporterima. Jedna od onih koja gotovo uvijek ispada savršeno na fotografijama u medijima je i prva dama Amerike, a stručnjaci su uočili da pozira otvorenih usta i zaključili zašto, piše Tportal.hr.

Prije no što je postala prva dama Amerike i supruga tada samo biznismena Donalda Trumpa, Melania se bavila manekenstvom i modelingom stoga ne čudi da je danas prozivaju jednom od najatraktivnijih supruga političara.

Melania koja je godinama gradila svoj odnos s fotoreporterima danas u ulozi jedne od najfotografiranijih žena svijeta pliva kao riba u vodi. Neki bi rekli i doslovno kao riba jer je izraz lica koji složi pred kamerama u žargonu dobio naziv 'fish gape' ili 'riblje zijevanje'.

Mnoge slavne dame odavno su usvojile ovu pozu i postala je zaštitni znak na crvenom tepihu. Stručnjaci koji analiziraju neverbalno ponašanje američke prve dame zaključili su kako se ona ovom pozom koristi već preko 15 godina.

Ipak, ovaj neobičan izraz lica koji ostavlja dojam seksi i zavodljive žene posebno je došao do izražaja otkako je Melania doselila u Bijelu kuću.

'Kada su vaše usne malo razdvojene izgledat ćete mnogo više seksi. Isto tako usne će vam izgledati mnogo veće nego što one ustvari jesu', ističe Traci Brown, stručnjakinja za govor tijela te ističe kako se modeli vrlo često stavljaju u ovu pozu kako ne bi odvlačili pažnju od odjeće na kojoj treba biti fokus.

Brown zaključuje i kako Melanijin krajnji cilj nije izgledali seksi na fotografijama s političarima već da joj je takav stav jednostavno ostao prirodan nakon godina staža u svijetu modelinga. Osim blago otvorenih usta lijepa Slovenka u doticaju s medijima ponavlja još jednu gestu.

Često naginje glavu prema otraga kako bi joj oči došle do izražaja i izgledale veće.

'Ljudi su obično zadivljeni velikim očima. Zato volimo male pse i bebe. Beba je uvijek slađa nego odrasla osoba kao i štene od velikog psa', objasnila je stručnjakinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije