Soraja mijenja karijeru:

Osniva svoju stranku i ide na izbore

SORAJA
17.03.2016.
u 20:20

Voditeljica kviza 'Kolo sreće' i starleta, Soraja Vučelić (29) odlučila je iskoristi svoje talente i znanje za političku karijeru, otkrila je za srpski Kurir .

Soraja ima u planu zastupati interese svojih obožavatelja koji s njom komuniciraju preko društvenih mreža, a potrebnih 10.000 potpisa za osnivanje stranke za nju će, kaže, biti 'mačji kašalj'. 

Starletu na Facebooku 'prati' oko 90.000 ljudi, na Twitteru 60.000, a na Instagramu oko 200.000.

- Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu birati kojim unosnim poslom se želim baviti. Nedavno su mi neki bitni ljudi predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliki broj fanova i podršku na društvenim mrežama - objasnila je Vučelić koja o osnivanju stranke nikad nije razmišljala, ali je shvatila da bi to bio 'pravi izazov jer nikada nije imala dodira s politikom'. 

 - Ako sve bude išlo po planu, moja stranka će djelovati u skladu s ustavom, zakonom, programom i statutom te drugim općim aktovima - kazala je Soraja koja je završila isti fakultet kao bivši predsjednik Srbije, Boris Tadić.

- Tadić je odličan političar, čije stavove jako cijenim. Međutim, više mi se sviđa kako politiku danas vodi Aleksandar Vučić - prokomentirala je ambiciozna Vučelić koja je uvjerena da će uspjeti predati listu za izvanredne parlamentarne izbore 24. travnja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije