MATTHEW MCCONAUGHEY

Oskarovac najavio novu seriju pa onda otkrio: 'Harrelson bi mogao biti moj polubrat'

Matthew McConaughey
KEVIN LAMARQUE/REUTERS
16.04.2023.
u 09:42

- Moja djeca ga zovu ujak Woody, njegova djeca mene zovu ujak Matthew... Kad vide naše slike moja obitelj misli da sam na mnogim njegovim slikama ja, a moja obitelj misli da je na mnogim mojim slikama on - rekao je

Hollywoodska zvijezda Matthew McConaughey (53) rekao je da bi Woody Harrelson (61)  mogao biti njegov polubrat. Oskarovac je gostovao u podcastu Kelly Ripa Let's Talk Off Camera, gdje je govorio o svojoj povezanosti s kolegom iz serije "Pravi detektiv".  McConaughey je u podcastu otkrio kako je njegova majka možda poznavala Harrelsonova oca. 

- Znate, gdje ja počinjem, a gdje on završava, i gdje on počinje, a ja završavam, uvijek je bila nejasna crta i to je dio naše povezanosti - kazao je glumac. 

McConaughey je rekao da je njegovo prijateljstvo s Harrelsonom također zbližilo njihove obitelji. - Moja djeca ga zovu ujak Woody, njegova djeca mene zovu ujak Matthew... Kad vide naše slike moja obitelj misli da sam na mnogim njegovim slikama ja, a moja obitelj misli da je na mnogim mojim slikama on - rekao je i dodao  da je njegova majka na zajedničkom putovanju u Grčku otkrila kako je poznavala Harrelsonovog oca, 

- Sjedimo i razgovaramo o tome koliko smo bliski i naše obitelji. A moja mama kaže 'Woody, poznavala sam tvog tatu - kazao je glumac i dodao da je tada počeo računati. 

- Razmotrili smo što to znači, malo smo izračunali i otkrili da je Harrelsonov tata bio na odmoru u isto vrijeme kada su se moji mama i tata razvodili - dodao je.
Na pitanje je li glumac napravio DNK test kako bi provjerio je li Harrelson stvarno njegov polubrat, McConaughey je odgovorio: 

- To baš i nije lako jer bi mogao shvatiti nakon 53 godine kako njegov tata možda nije njegov tata - rekao je McConaughey. 
"Malo mi je teže jer me traži da iskoristim priliku i odem 'Čekaj malo, pokušavaš mi reći da moj tata možda nije moj tata nakon 53 godine vjerovanja u to?' Dobio sam više kože u igra."

Inače,  Harrelson i McConaughey bi trebali glumiti u humorističnoj seriji pod nazivom "Brother From Another Mother" ("Brat od druge majke") na Apple TV+.

Serija je "temeljena na istini", rekao je McConaughey i istražuje vezu između dvoje glumaca i njihovih obitelji. Komedija koju je osmislio dobitnik nagrade Emmy David West Read "iskrena je neobična ljubavna priča o paru" koja se temelji na "čudnoj i lijepoj vezi" između McConaugheya i Harrelsona, stoji u priopćenju za javnost Apple TV+.

"Prijateljstvo Matthewa i Woodyja je na kušnji kada njihove zajedničke obitelji pokušaju živjeti zajedno na Matthewovu ranču u Teksasu", dodaje se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije