Dokumentarac

‘Ono što smo danas određuje naše sutra’, kaže Dino Merlin

11.03.2017.
u 09:00

- Pričao sam u jednom dahu, u jednom danu i naravno da tako ne možete ispričati sve niti se svega sjetiti. Neke važne događaje i ljude sam sigurno nenamjerno preskočio. No, nije zgorega da čovjek s vremena na vrijeme pogleda samog sebe u ogledalo, osvrne se na ono što je bilo i kako je bilo. Jer to što je iza nas, svi ljudi i događanja u našim životima, učinilo nas je onim što smo danas, a ono što smo danas određuje naše sutra – rekao je Dino Merlin u Sarajevu na predstavljanju dokumentarnog filma “Sredinom” posvećenog njemu, koji je izradila Al Jazeera Balkans.

Ova dokumentarna priča upoznaje nas sa životnim putem jedne od najvećih regionalnih pop-zvijezda svih vremena. Publika u regiji moći će pogledati ovaj dokumentarni film premijerno u programu Al Jazeere Balkans, u nedjelju 19. ožujka u 21 sat.

“Ovaj je film svjedočanstvo jedne od najvećih balkanskih pop-zvijezda koje, uz osobne životne drame, jako puno rada, profesionalizma i poslovne sreće, moraju doslovno preživjeti ratove i nacionalne netrpeljivosti kako bi opstale i uspjele na sceni. Kao producentu mi je, svakako, zanimljiva svaka takva priča, pa se nadam da ćemo u budućnosti imati slične filmove i o drugim balkanskim glazbenicima koji dijele publiku s regionalnom televizijom kakva je Al Jazeera Balkans”, kazao je producent filma Sead Kreševljaković.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije