JAMIE LEE CURTIS SLAVILA

Ona se - skamenila! Pogledajte reakciju Angele Bassett kad je čula da nije osvojila Oscara...

Foto: Screenshoot
1/2
13.03.2023.
u 08:07

Brojni gledatelji primijetili su kako glumica nije bila oduševljena s pobjedom druge glumice pa su komentirali kako je njezino ponašanje bilo nedolično

Glumica Jamie Lee Curtis (64) osvojila je svoj prvi Oscar za film 'Sve u isto vrijeme', a neki od njezinih slavnih kolega nisu bili oduševljeni. Jedna od njih je i Angela Bassett (64), koja je također bila nominirana u kategoriji za najbolju sporednu glumicu, za film 'Black Panther: Wakanda Forever'.

Nakon što je Jamie proglašena pobjednicom, svi u publici počeli su glasno pljeskati. Svi osim Angele Bassett i njezinog supruga. Angela nije zapljeskala, a nije se niti ustala kada je Jamie krenula na pozornicu. Kamere su uhvatile taj trenutak pa su ubrzo mnogi komentirali njezinu reakciju na društvenim mrežama, piše 24sata.hr

24sata

Foto: HRT/Screenshot

- Reakcija Angele Bassett me zaboljela - jedan je od komentara.

- Neovisno o tome tko je osvojio Oscara... Angela Bassett je mogla pljeskati pobjedniku - napisao je gledatelj.

24sata

Foto: HRT/Screenshot

- Angela je bila baš bezobrazna. Jamie je na sceni od 70-ih. Mislim da je bilo vrijeme da osvoji Oscara - dodao je još jedan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije