NAKON OBJAVE FOTKI

Oglasila se i Severina i otkazala koncert

Goran Stanzl/PIXSELL
02.10.2018.
u 18:35

Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju, piše na njenoj službenoj Facebook stranici.

Nakon objave medija u Srbiji kako su se na jednoj internet stranici pojavile nove golišave fotografije na kojima je navodno Severina najprije se oglasio njen menadžer i rekao nam kako se i ovaj put radi o osveti bivšeg partnera.  

Sada se oglasila i Severina i na svom službenom profilu napisala kako otkazuje večerašnji koncert. 

- Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa, piše na njenoj Facebook stranici. 

Podsjetimo, prvi put su prije mjesec dana mediji u Srbiji objavili fotografije na kojima je navodno gola naša pjevačica, a njen menadžer je tada poručio kako pravni tim poduzeo sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa.  

Ključne riječi

Komentara 1

PP
ppp
11:08 03.10.2018.

Svi smo vec davno vidjeli video puno gori od fotografija,zasto bi sad ovo bilo ikome zanimljivo?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije