Caitlin O'Heaney

Odustala od glume: 'Val Kilmer me istukao na audiciji za film'

29.10.2017.
u 16:53

Bivša glumica Caitlin O'Heaney prekršila je svoj ugovor o šutnji kojeg je potpisala s redateljem Oliversom Stoneom te glumcem Valom Kilmerom te progovoru o incidentu s audicije za film 'The Doors'

Caitlin O'Heaney prijavila se na audiciju za ulogu Pamele Courson, djevojke Jima Morrisona, u filmu 'The Doors' Olivera Stonea. U scenariju za audiciju, bila je opisana scena u kojoj je Jim i Pamela svađaju i bacaju stvari jedan na drugoga. 

- Iako to nije bilo u scenariju, Kilmer me odmah udario po licu i pala sam na pod. Kada sam se ustala, primio me za ramena i tresao me, pa me opet bacio na pod. Redatelj je samo stajao sa strane i smijao se - ispričala je Caitlin, koja je ovim otkrićem prekršila ugovor o šutnji kojeg je tada, 1989. godine potpisala sa Stoneom i Kilmerom, piše 24sata.hr. 

O'Heaney je incident prijavila policiji nakon mjesec dana, no na kraju je primila 240.000 dolara koje su joj redatelj i glumac nudili u zamijenu za šutnju. 

- Žao mi je što sam se nagodila. Bila sam prestrašena. Da mi se tako nešto dogodilo danas, nikada ne bih taj ugovor potpisala - rekla je Caitlin koja je ubrzo nakon toga u potpunosti odustala od glume i filmske industrije. Ulogu za koju se prijavila dobila je Meg Ryan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije