odlučio vratiti ljubav

Oduševio ljubavnom baladom: 'Bivšu nije dotakla moja gesta'

Nova TV
10.10.2017.
u 12:09

Metkovčanin Niko kaže da mu za ljubav nije problem donijeti doručak u krevet, a nakon nastupa u ‘Supertalentu’ javljaju mu se žene koje je oduševio

Na emotivni nastup ugostitelja Nike Milana (29) u showu “Supertalent” rijetki gledatelji su ostali ravnodušni. Kad je Metkovčanin stao pred žiri i otpjevao ljubavnu baladu Toše Proeskog “Još uvijek sanjam da smo zajedno”, pjevačici Maji Šuput (38), članici žirija, oči su se zasuzile.

Niko je pjesmu posvetio bivšoj supruzi od koje se sporazumno razveo prije četiri mjeseca, nakon dvije godine braka, a ona njegov nastup još nije komentirala. Par ima i kćer Gabrielu (2).

- Kad sam se rastao od žene, iskreno, više baš nisam vjerovao u ljubav. Neko vrijeme sam mislio da su mi potonule sve lađe, ali shvatio sam da je to samo faza - tvrdi Niko. Dodaje kako je zapravo cijelo vrijeme bio ljut sam na sebe.

- Bio je to miks osjećaja, kao što su poricanje odgovornosti, zatomljavanje osjećaja i osjećaj krivnje. Čovjek kad ostane bez nečega vrijednog često izgubi nadu - kaže Metkovčanin koji je zamalo odustao od nastupa u “Supertalentu” jer su mu osjećaji tad bili na vrhuncu.

- Nije mi baš dobro došao taj nastup jer me je slomio.

Rastava zbog posla

U jednom trenutku sam odustao, ali znao sam da želim napraviti sve da vratim taj odnos sa suprugom - kaže. Razlog razlaza mladih supružnika dogodio se, govori glazbenik, isključivo zbog posla. Žustra rasprava oko vođenja zajedničkog restorana u Kutini dovela je do toga da su se ubrzo razdvojili.

Supruga se odselila kod roditelja, a Niko u stan. Inat i ponos doveli su ih do toga da je njihov ‘fish & chips’ restoran opstao tek pola godine.

- Nismo se mogli složiti oko financija. Meni je bilo bitno ulagati novac u marketing - kaže Niko. Svjestan da je preburno reagirao, emotivni Dalmatinac odlučio je vratiti ljubav, a to je napravio najbolje kako zna - pjesmom.

- Emocije su me stajale u životu. Da sam bio malo pribraniji u svađi i da sam uključio razum, ne bi došlo do toga da nismo zajedno. Nekad su tu osjećaji i plus i minus - kaže Niko. U polufinalnoj emisiji obećava sadržajniji nastup, a romantične geste njegov su zaštitni znak.

- Radim ih na dnevnoj bazi, a poznajem ljude koji to ne naprave ni jednom godišnje. Volim često nositi doručak u krevet - smije se Niko koji se nada da ljubav uvijek pobjeđuje. Metkovčanin, koji živi u Kutini, šali se kako je propjevao već s godinu dana.

Pobjede na natjecanjima

Dolazi iz glazbene obitelji, a ozbiljnije se posvetio pjevanju s 20 godina. Prije šest godina pobijedio je na glazbenom natjecanju u Zaprešiću, a 2013. je osvojio prvo mjesto u Puli na “Vocal Talent Showu” s pjesmom “Out Of Love”, američke rock grupe Toto. Nakon nastupa u “Supertalentu” javljaju mu se mnoge djevojke koje je zadivio.

- Curama ne odgovaram. Nisam taj tip - kaže Niko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije