Ugodno druženje i sjajna zabava

Odlično ozračje uz Grašu na partyju HT-a Eronet

29.11.2016.
u 08:00

“Hvala vam, najbolji ste! Hvala HT-u Eronet što mi je omogućio ovako lijepo druženje s vama i što sam, nakon dugo vremena, istinski uživao u Mostaru. Odavno nisam bio na ovako lijepom događaju.

Nezaboravna večer

Čestitam i dragim ljudima s MOFF-a što su ovaj predivni grad ovih dana pretvorili u središte filmske umjetnosti”, kazao je Petar Grašo, glazbeni gost na tradicionalnom godišnjem partyju HT-a Eronet koji je i ove godine priređen u hotelu Mepas nakon svečanosti otvorenja Mostar Film Festivala. Grašo je podigao brojne goste na noge, izvodeći neke od svojih najvećih hitova, te strpljivo pozirao s brojnim obožavateljicama. Svaka je htjela “selfie” s naočitim Splićaninom. Nakon nastupa Grašo je razgovarao i s predsjednikom Uprave HT-a Eronet Vilimom Primorcem, zahvalio mu na izvrsnom ozračju i prijmu: “Rado ću ponovno doći. Samo zovite, napravili ste vrhunski događaj”, kazao je Grašo. Na partyju se izvrsno zabavljala i Ornela Vištica, mlada mostarska glumica, sve uspješnija i zapaženija u brojnim filmskim i kazališnim projektima. “Bilo je predivno, odlično smo se zabavljali uz Grašu i njegove pjesme… Napravio je vrhunsko ozračje. Predivan je osjećaj da u gradu Mostaru vladaju dobra energija, pjesma i zadovoljstvo. Ne pamtim kad mi je bilo ovako lijepo. Sretna sam što sam ove večeri bila sa svojim Mostarkama i Mostarcima i ponosna sam da je Mostar Film Festival glavni razlog za to”, kazala je prelijepa Mostarka koja se izvrsno zabavljala na partyju HT-a Eronet. Bard hrvatskog glumišta Dragan Despot, inače dobitnik “Stabla ljubavi” MOFF-a za životno djelo, bio je nemalo iznenađen kada mu je Tomislav Ruk, član Uprave HT-a Eronet i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, uručio dar – mobilni uređaj.

Poznati na partyju

“Stvarno ste me iznenadili… Nisam ovo očekivao! Hvala HT-u Eronet što je još jednom podržao film i filmsku umjetnost te pokazao kako prepoznaje istinski vrijedne projekte. I, naravno, hvala na daru. Zatekli ste me”, kazao je Despot koji je došao u pratnji supruge Anje Šovagović koja se također izvrsno zabavljala na partyju, baš kao i mnoge druge poznate osobe iz svijeta filma – Velibor Topić, Mirvad Kurić, Marijana Mikulić, Slaven Knezović… •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije