HVALI JE NA SVA ZVONA

Objavljen video u kojem Harry šefa Disneya moli posao za Meghan

Foto: PA/Pixsell
12.01.2020.
u 17:30

Na premijeri "Kralja lavova" u Londonu par je sreo i Boba Igera, jednog od šefova Disneyja i Harry mu je ispričao kako i njegova supruga posuđuje glas i jako je zainteresirana za to...

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle javnosti objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti te namjeravaju biti financijski neovisni o kraljevskoj obitelji, objavljena je informacija kako će vojvotkinja od Sussexa snimiti svoj glas za Disney.

Bivša glumica se očito namjerava vratiti svom poslu,  a navodno će zauzvrat Disney dio sredstava od projekta u kojem će Meghan sudjelovati, donirati organizaciji Elephants Without Borders. Daily Mail danas je objavio video kojim razotkrivaju kako je princ Harry 'žicao' posao za suprugu tijekom premijere "Kralja lavova" u Londonu, na kojem je bio i jedan od šefova Disneyja Bob Iger.

Dok je Meghan čavrljala s Beyonce i njenim suprugom, Harry je Igeru pohvalio svoju suprugu i  rekao kako i ona snima glasove za animirane filmove i crtiće. 

- Znate li da i ona posuđuje glas? - pitao je Igera koji je ostao malo zatečen i rekao kako nije znao za tu informaciju. 

- Djelujete zatečeno? Zbilja je zainteresirana za to - pokušao je Harry uvjeriti jednog od šefova Disneyja da angažira njegovu suprugu Meghan za neki od budućih projekata. Iger je odgovorio kako je to odlična ideja i dodao je da mu pošalju mail.

Komentari ispod snimke i članka objavljenog na Daily Mailu govore kako su Britanci iznenađeni ovakvim ponašanjem princa Harryja i nije im jasno zašto se ne Harry i Meghan ne odreknu i svojih kraljevskih titula kada cijelo vrijeme govore koliko im je teško nositi se s pritiskom medija i javnosti zbog pripadnosti kraljevskoj obitelji.  Spomenuti video pogledajte OVDJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije