kako vam se čini

Objavljen spot za pjesmu 'Mama ŠČ' s kojom će Let 3 predstavljati Hrvatsku na Eurosongu

Let 3
Goran Kovacic/PIXSELL
12.03.2023.
u 20:37

Let 3 inače nastupa u polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, 9. svibnja u 20 sati, a Damir Martinović Mrle potvrdio je kako će kostimi za nastup ostati isti

Ove nedjelje gledatelji su s iščekivanjem dočekali premijeru videospota pjesme ''Mama ŠČ'' s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Videospot je prikazan u HTV-ovom središnjem Dnevniku, a iza ovog video izdanja stoji poznati hrvatski redatelj Radislav Jovanov Gonzo. 

''Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga “, izjavio je ranije Radislav Jovanov Gonzo.

 

 

Za HTV kazali su kako su spremni. '' To je jedna pozitivna energija koju smo mi htjeli poslati - taj čarobni ŠČ koji štiti. On napravi atmosferu potpune zaštite: I will protect you with power of love. I štiti od psihopatije i sociopatije'', rekao je Damir Martinović Mrle. Najavili su kako će kostimi ostati isti, uz poruku ''manje je više''. ''Ostat će isti kostimi jer su nam jako lijepi, lijepe su te boje jer to je već postalo prepoznatljivo tako da ne bismo tu ništa mijenjali - ali napravili smo ove lijepe kostime - i to nam je naša frendica iz Sarajeva sašila, zove se Lejla Hodžić i ovim putem joj zahvaljujemo. Da cijela regija izrađuje kostime za nas, to je predivno!'', poručio je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije