'Mala nevjesta':

Obitelj misli da je mladu glumicu ubio dečko

mala nevjesta
03.04.2016.
u 21:11

 Mladu indijsku glumicu u njezinu stanu pronašao je prijatelj. Visila je na konopcu vezanom za stropni ventilator. Njezina obitelj uvjerena je da se nije sama objesila, već da se radi o ubojstvu.

Milijuni gledatelja širom svijeta, pa tako i hrvatska publika upoznala je i zavoljela mladu indijsku glumicu Pratyushu Banerjee (24) gledajući telenovelu 'Mala nevjesta'. Postala je glumačka zvijezda prije nekoliko godina, kad je dobila glavnu ulogu u toj TV seriji. Radnja se vrti oko djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet odraslih žena. Radnja je smještena u ruralnom mjestu u Indiji, a prikazuje jedan od kontroverznih običaja - praksu dječjeg braka.

U privatnom životu Pratyusha Banerjee bila je u naoko sretnoj ljubavi s kolegom glumcem Rahulom Raj Singhom, ali je par nedavno prekinuo višegodišnju vezu iako su još u prosincu novinari nagađali da planiraju tajno vjenčanje.

Pratyusha je bila poznata po svojeglavosti, pa su je zbog svađa producenti izbacili i u seriji ‘Mala nevjesta’ zamijenili drugom glumicom. Slično je prošla i prošlog ljeta kad su je izbacili sa seta serije 'Sasural Simar Ka' i to nakon scene u kojoj je trebala odglumiti samoubojstvo. Nakon toga više nije mogla dobiti ni jednu veću ulogu, ali je izgledalo kao da je sretna u vezi s Raj Singhom .

Prije tri mjeseca Pratyusha je izjavila da misli da bi s Rayom mogla provesti ostatak života, ali nije htjela govoriti o vjenčanju.

- S tom informacijom jako ste uvrijedili moje roditelje koji su to pročitali u novinama. Pitali su me znači li to da nisu dovoljno vrijedni da dođu na vjenčanje - rekla je Pratyusha.

Obitelj pokojne glumice kaže da ona nije bila sklona samoubojstvu. Uvjereni su da je za sve kriv Singh koji, tvrde, djeluje simpatično, a zapravo je ‘opasan tip’. Policija je odmah privela Raja na saslušanje, ali još smatra da on nije kriv. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije