POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Obitelj i prijatelji u Beogradu će se u četvrtak oprostiti od Lj. Samardžića

Davor Pukavec/PIXSELL
11.09.2017.
u 10:44

Glumac je preminuo u petak od posljedica leukemije, a na Novom groblju u Beogradu od njega će se oprostiti supruga Mira, kći Jovana te unuci, ali i brojni štovatelji.

Legendarni glumac i redatelj Ljubiša Samardžić, koji je u 81. godini od posljedica leukemije preminuo u petak, bit će kremiran 14. rujna na Novom groblju u Beogradu. 

Ispratit će ga supruga Mira, kći Jovana te unuci, ali i brojni štovatelji. Posljednjih nekoliko godina emotivnim se riječima opraštao od dragih kolega – Kemala Montena, Arsena Dedića, Bate Živojinovića, Dragana Nikolića... a sada će se oni koji su ga nadživjeli oprostiti od Ljubiše, kojeg su svi iznimno poštovali. 

Glumac je krajem 2016. godine završio u bolnici na operaciji i mjesecima se oporavljao. Krajem ožujka se prvi put nakon operacije pojavio u javnosti, ali ubrzo nakon toga njegova zdravstvena situacija se opet pogoršala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije