Fatamorgana

Novi spot i novo seksi izdanje Severine

Foto: Jelena Balić
1/4
01.03.2019.
u 13:17

Pjevačica je objavila spot za pjesmu "Fatamorgana" i najavila je da njen album "Halo" nakon digitalnog izlazi i u fizičkom obliku i to na Dan žena.

Mjesec dana od izlaska albuma 'Halo' u digitalnom izdanju, Severina je danas službeno najavila izlazak albuma i u fizičkom izdanju – 08. ožujka. 

Osim te vijesti koja je razveselila Severinine mnogobrojne obožavatelje, još jedno iznenađenje došlo je u obliku videospota za pjesmu 'Fatamorgana', budući da se radi o pjesmi koja je publiku osvojila ''na prvu'' te za koju su mnogi priželjkivali ekranizaciju. 

''Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Dan žena, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani'.'' – poručila je Severina koja u spotu pokazuje svoje novo seksi izdanje. 

Tekst za pjesmu 'Fatamorgana' potpisuje Milan Radulović, glazbu theOutsiders, dok je za videospot zaslužan Ljubba Stefanović: 

''Videospot prikazuje Severinu kao glamuroznu filmsku divu u stilizaciji zlatnog doba Hollywooda, rekreiranoj na moderan način. Zaglavljena u začaranom krugu maštanja, čeka svog Gospodina pravog. I tako svakog dana, kako i sama pjesma kaže.'' – Ljubba.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije