Naslovnica Showbiz

Norveška princeza ljubi šamana koji tvrdi da pomlađuje ljude

Javnost je šokirala i otvaranjem “škole anđela” te pisanjem ezoteričnih knjiga te izjavom da može liječiti polaganjem ruku
16. svibnja 2019. u 18:48 0 komentara 107 prikaza

Kontroverzna norveška princeza Märtha Louise ponovno je šokirala tamošnju javnost kada je u nedjelju navečer objavila da je svoju srodnu dušu pronašla u šamanu, kako sam sebe naziva, Dureku Verrettu. On je “vođa i iscjelitelj” koji tvrdi da ljudi kroz njegove meditacije i šamanske vježbe mogu povezati svoje tijelo i dušu te postati sretni, uspješni i zdravi. Njih dvoje širom Norveške i Danske održavaju duhovne seminare na kojima, kako kažu, prisutnima pomažu da sami sebe duboko spoznaju. Za sudjelovanje na takvim seminarima posjetitelji izdvajaju i do 1000 kuna. 

Norvežanima dobro poznata princeza je poručila da ju nitko nema pravo osuđivati jer nitko osim nje nema pravo odlučivati o njezinom privatnom životu. Kritičarima je Märtha Louise također poručila da muškarca svog života neće birati prema nekim već postavljenim normama i očekivanjima drugih. Ovi princezini postupci u skladu su sa slikom koju o sebi šalje u javnosti već dugo jer se predstavlja kao osoba koja mijenja pravila, a u isto vrijeme ohrabruje i druge ljude da i oni izađu iz okvira.

Ova je majka troje djece već razvedena od kontroverznog umjetnika i autora Arija Behna, kojemu je svojevremeno dodijelila titulu “Kraljevsko Visočanstvo”. Javnost je šokirala i otvaranjem “škole anđela” te pisanjem ezoteričnih knjiga te izjavom da može liječiti polaganjem ruku.

Sada kada je uslijedilo novo iznenađenje neobične veze sa šamanom koji tvrdi da može mijenjati atome, mnogi su komentirali da problem nije koga princeza ljubi nego što tu vezu iskorištava u komercijalne svrhe. Navodno su mnoge svjetske zvijezde Verrettovi klijenti, a jedna od njih je i američka glumica i pjevačica Gwyneth Paltrow. Verret je posebnu pažnju privukao na sebe tvrdnjom da ima moć “pristupiti atomu” i “doslovno smanjiti starenje”. 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.