KRALJ SVADBI

Hrvatski nogometaši se bez njega ne žene! Evo koliko je srpski pjevač zaradio u Hrvatskoj za mjesec dana

Saša Matić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
27.06.2022.
u 21:22

Svaka fešta je bila dobra na svoj način, što sam ja napravio feštu i svatovi pomogli da to bude baš što bi rekli raspašoj. Nije totalno, ali pozitivna je atmosfera, svi pjevaju i plešu - rekao je nedavno Saša Matić

Srpski glazbenik Saša Matić (44) postao je nezaobilazan zabavljač na svadbama hrvatskih nogometaša. Jedan od najomiljenijih regionalnih pjevača nedavno je pjevao na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu, a tjedan dana poslije i na svadbi Helene Matić i Dominika Livakovića u Zadru. Pjesmom je prije pet godina u Istri uveličao njihov dan i Ivani i Domagoju Vidi, a iste godine zabavljao je u Sesvetskim Selima goste na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića, kad je Zdravko Mamić rastrgao košulju, a kasnije izjavio i kako su "ljudi do 7 ujutro hodali po lusterima". 

- Ja sam vrlo čest gost na njihovim zabavama, feštama i oni su stalno mene zvali i zovu me i dan danas, bilo je mnogo fešti i naravno da smo u kontaktu i dalje. Ja sam dobar prijatelj i s Ognjenom Vukojevićem i s Lukom Modrićem i s Domagojem Vidom i s Lukom Dončićem košarkašem, ima njih dosta s kojima sam dobar. Svaka fešta je bila dobra na svoj način, što sam ja napravio feštu i svatovi pomogli da to bude baš što bi rekli raspašoj. Nije totalno, ali pozitivna je atmosfera, svi pjevaju i plešu - rekao je nedavno Saša za RTL. 

Pjevača ne vole samo nogometaši. Nedavno je pjevao na rođendanu bivše missice Barbare Ljiljak, a u travnju na rođendanu svoje velike prijateljice Severine s kojom ima i duet "More tuge". 

Iako ne postoji službeni cjenik, za jedan nastup Saše Matića izdvojit ćete od 75 tisuća kuna pa nadalje, što bi značilo da je u 4 nastupa u Hrvatskoj džep napunio s minimalno 300 tisuća kuna. S

aša Matić ove godine obilježava 20 godina bogate karijere i slavljeničku godinu  obilježit će s dva velika koncerta u arenama u Zagrebu i Splitu. Oba koncerta već su rasprodana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije