Priča korisnice TikToka

"Njegova mama je tražila da bira između mene i nje, ostavio me je"

06.09.2020.
u 13:18

Video u kojem je korisnica TikToka Jillian opisala kako ju je muž ostavio dan nakon vjenčanja, navodno zato što je to tražila njegova majka, postao je hit.

U snimci koja je skupila preko 14 milijuna pregleda ispričala je kako se vjenčala u Meksiku na prekrasnom vjenčanju, no sve je, tvrdi, krenulo nizbrdo kad je majka njenog muža organizirala "intervenciju", navodno zato što je bila ljubomorna što Jillian dobiva više pozornosti od nje.

"Tražila je da bira između mene i nje. On je tad skinuo prsten i ostavio me doslovno na dan vjenčanja", tvrdi ona.

U nastavku je objasnila da se morala iseliti iz zajedničkog stana, a kad je s mužem, nakon karantene, htjela porazgovarati o razvodu, rečeno joj je da je to nemoguće jer se on preselio.

Kako piše britanski The Sun, sestra njenog bivšeg se oglasila na Twitteru, proglasivši Jillian lažljivicom, te je komentirala da su oni "zdrava obitelj koja se uvijek drži zajedno", a vezu svog brata s dotičnom je nazvala "golemom pogreškom".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije