KOMENTARI NE STAJU

Nives Celzijus pokazala raskošne obline u pripijenoj haljini i raspametila obožavatelje: 'Božanstvena'

26.10.2022.
u 21:30

Nives je podijelila fotografiju u pripijenoj plavoj haljini koja je naglasila njezine bujne obline i raskošni dekolte te još jednom pratitelje ostavila bez daha

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (40) svojim novim objavama ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na društvenim mrežama, a sada je podijelila fotografiju kojom se prisjetila vjenčanja svoje prijateljice Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića.

Nives je podijelila fotografiju u pripijenoj plavoj haljini koja je naglasila njezine bujne obline i raskošni dekolte te još jednom pratitelje ostavila bez daha. 

- Toga dana i nebo je slavilo ljubav -  napisala je Nives uz fotografiju ispod koje su se ubrzo nanizali brojni komplimenti.

 

''Wow'', ''Najdivnija moja'', ''Predivna'', ''Morska sirena'', ''Diva'', ''Ljepotica'', ''Neodoljiva'', ''Opa'', ''Božanstvena'', ''Lijepo'', ''Sjajno'', samo je dio komentara. 
Podsjetimo, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama, a ne skriva ni kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru. 

Na svojem je Instagram profilu u nekoliko je prilika pokazala kako trenira, a jednom je prilikom otkrila i što radi paralelno. Tada se na snimci moglo vidjeti  Nives kako vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije