Kylie Jenner

'Nisam ništa stavila u grudi i guzu, samo sam se udebljala'

jenner
Instagram
15.10.2016.
u 15:28

Figura Kylie Jenner stalno je predmet rasprava i u posljednje vrijeme sve se glasnije počelo 'šuškati' da je stavila implantate u stražnjicu i grudi

Mnogi koji prate njezine objave na društvenim mrežama primijetili su da je Kylie Jenner (19) u posljednje vrijeme nešto bujnija nego prije. Odmah su počela govorkanja kako je njena nova, bujnija linija umjetna te da je stavila implantate u stražnjicu i grudi.

Nije trebalo dugo čekati da se i ona sama oglasi povodom tih glasina i u razgovoru sa svojim fanovima na njezinom blogu objasnila je 'tajnu' svoje nove linije.

- Nisam stavila implantate u stražnjicu - rekla i dodala da nije operirala niti druge dijelove tijela te da su joj grudi, nos i vilica sasvim prirodni.

Priznala je da izgleda bujnije nego prije, ali objasnila je to time što više jede pa je dobila sedam kilograma.

- Prije sam imala 54 kilograma i bila sam jako mršava. Sada imam 61 kilogram i to je u redu, sviđa mi se kako izgledam - rekla je.

Iako je demantirala da se operirala, nije isključila tu mogućnost za budućnost.

- Razmišljala sam o povećanju grudiju, ali sam pomislila da ću ih tako uništiti. Imam lijepe male grudi i izgledaju mi baš slatko. Nisam protiv operacije, ali zasad, to nije za mene - objasnila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije