ZASJALA NA REVIJI

Nikolina Pišek o traumatičnom trovanju plinom u svom domu: 'Sad sam bolje, oporavljam se'

19.06.2021.
u 16:49

Na reviji modnog branda Duchess bivša voditeljica nam je ispričala da su joj druženja i okupljanja jako nedostajala, ali i da se napokon oporavlja od traumatičnog događaja, iako su joj ostale neke dugoročne posljedice...

Modni brand Duchess poduzetnice Snježane Mehun (49) održao je svoju 6. samostalnu reviju na Marulićevom trgu u Zagrebu. Među gošćama se izdvajala bivša voditeljica Nikolina Pišek (45), koja je zablistala u seksepilnoj narančastoj haljini s printom.

- Revija mi je super. Veselo, ljetno, lepršavo. Prostor je fantastičan, šteta što se ne koristi češće, ideja je odlična. Možda nas je ovaj period naučio nekim stvarima, a to je da imamo ovakvih prirodnih vrijednosti u urbanim sredinama, u kojima možemo uživati u ovakvim događajima - prokomentirala nam je Pišek.

Dodala je da joj je drago što se napokon pojavila prilika da se ljudi okupe jer joj je to jako nedostajalo.


Ispričala nam je i  kako se napokon oporavlja od traumatičnog trovanja plinom u svom zagrebačkom domu.

- Dobro sam, oporavljam se. Stvar je u tome što takve stvari dugoročno nose neke posljedice koje se ne vide sve odjednom, samo nek ostane tako. Čim sam ovdje sam dobro - zaključila je.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije