Naslijedila majčinu ljepotu

Neda Ukraden objavila rijetku fotografiju svoje kćerke

05.10.2022.
u 18:23

Neda Ukraden objavila je na svom Instagram profilu fotografiju kćerke Jelene i njenog supruga Predraga, te im čestitala godišnjicu braka.

"Mili moji Jeco i Peco. Sretna vam godišnjica braka. Čestitam vam 13. godina vaše ljubavi, koje ste krunisali brakom na današnji dan. Hvala vam za divne anđele, moje unuke koji su kruna vaše ljubavi i najveća radost u našim životima. Još duuugoooo zajedno uživajte u vašim životima i vašoj divnoj dječici. Ljubi vas vaša mama Neda", poručila je pjevačica uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Mnogi Nedini pratitelji su uputili čestitke Nedinoj kćerki i njenom suprugu, a većina se složila kako je Jelena naslijedila majčinu ljepotu.
"Lijepa na majku", "Nevjerojatno sličite", "Obje ste predivne", neki su od komentara.

Jelena se inače ne voli eksponirati u javnosti, no zbog majčine karijere, ipak joj je teško se u potpunosti sakriti i biti "nepoznata".

Nedina 42-godišnja kćerka uspješna je poslovna žena i majka troje djece, a sa suprugom Predragom živi u Beogradu, gdje vodi kozmetički salon.

Inače, Jelena je kćerka Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije