PRIJE 12 GODINA

Neda Ukraden objavila fotografiju s vjenčanja svoje predivne kćeri: 'Nema veće sreće od toga. Kao da je jučer bilo'

05.10.2021.
u 14:31

Jelenu je Neda dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom koji je preminuo 2013. godine. Iako često privlači pozornost javnosti, Jelena nikada nije htjela biti dio showbiz scene.

Pjevačica Neda Ukraden (71) na svom Instagramu s pratiteljima često dijeli trenutke iz privatnog života. Nedavno se tako pohvalila da joj unuk Dušan kreće u prvi razred osnovne škole, a ovog je puta ponosna pjevačica društvene mreže iskoristila za čestitku svojoj kćeri Jeleni Bilbiji Minović (41) i zetu Predragu Minoviću na 12. godišnjici braka. 

"Nema veće sreće nego kad dočekaš vjenčanje svoje jedinice! Kao da je jučer bilo, kad su se na današnji dan prije 12 godina, moja kći i moj zet zakleli na vječnu ljubav. Mili moji, neka vas zauvijek prati moj blagoslov i neka vaša dječica od vas uče kako se vole i poštuju roditelji! Ljubi vas vaša mama!" napisala je ganuta Neda uz nekoliko fotografija s vjenčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke Nedinih pratitelja u povodu godišnjice braka, a neki od njih Nedu i Jelenu počastili su i komplimentima na račun izgleda.  "Predivna mama i predivna kći", poručili su.  

Jelenu je Neda dobila u braku s pokojnim suprugom, redateljem Milanom Bilbijom koji je preminuo 2013. godine od posljedica moždanog udara. Iako često privlači pozornost javnosti, Jelena nikada nije htjela biti dio showbiz scene. Vlasnica je salona za uljepšavanje u Beogradu, a sa svojim suprugom Predragom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije