SEKSI BAKA

Neda Ukraden (70) u kratkoj haljini pozirala na plaži, pratitelji se ne mogu načuditi liniji: 'Ženo, kraljico estrade'

14.07.2021.
u 15:04

Pjevačica Neda Ukraden (70) objavila je fotografiju na kojoj je pozirala u kratkoj haljini, a pratitelji su primijetili njen izgled.

Pjevačica Neda Ukraden (70) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala na plaži u kratkoj haljini, ispod koje je nosila crni badić. "Volim ljeto, lito, leto", napisala je pjevačica u opisu, a istaknula je hešteg kojim poručuje da se osjeća lijepo i izgleda lijepo. 

Pratitelji joj u komentarima pisali da izgleda jako dobro. "Predivni ste", jedan je od komentara. "Izgledate odlično", poručila joj je druga pratiteljica. "Baš si ženo kraljica estrade", poručili su pratitelji pjevačici. 

Dodajmo i da je pjevačica prije nekoliko dana objavila fotografiju s plaže te je istaknula da se odmara u Dalmaciji. "S okusom mora, s okusom bora. Ni Dubai, ni Hawaii- nigdje ljepšeg mora!", napisala je tada u opisu.  
Podsjetimo, pjevačica koja i u osmom desetljeću ima fantastičnu figuru otkrila je da je za vrijeme pandemije dobila nekoliko kilograma, a da ih se riješila uz pomoć liposukcijske dijete. Seksi baka, kako je mnogi nazivaju, nedavno je objavila i novu pjesmu 'Jednom kada ovo prođe',  a u svom opusu ima i nebrojeno hitova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije