Povratnički singl Ivane iz Divljih ruža

Ne žudim za publicitetom, nisam se radi toga vratila

04.02.2017.
u 07:15

- Nadam se da ćete uživati u mom povratničkom singlu čija priča je možda priča mnogih nas…

Hvala svim mojim prijateljima koji su sudjelovali u snimanju, mojoj obitelji na podršci, svim divnim bićima koji su se trudili oko ovog projekta, a najviše hvala mojoj mami što mi je i u posljednjim trenucima svog života pokazivala da nikad ne smijem odustati od sebe… Mama, idemo rasturiti! - poručila je Ivana Jajalo svojim fanovima preko društvenih mreža na kojima je predstavila svoj povratnički singl - baladu “Ne ubijaj ljubav”.

Život u Palermu

Mostarsku glazbenicu Ivanu Jajalo, ranije Dolić, glazbena javnost pamti kao članicu bivšeg dua Divlje ruže.

Novu pjesmu je snimila u svom vlastitom studiju u Palermu na Siciliji, gdje živi posljednjih godina.

Podulju glazbenu stanku ova darovita glazbenica napravila je zbog majčinskih obveza i četvero djece koje ima u braku s nogometašom Palerma i bh. reprezentativcem Matom Jajalom. Poznata i višenagrađivana za svoj autorski rad, kako u Bosni i Hercegovini tako i inozemstvu, Ivana se ponovno pojavljuje kao autorica glazbe i teksta na ovoj, ali i ostalim pjesmama, koje će se naći na novom albumu pod nazivom “Falsetto”.

Ono što je novost jest da se Ivana prvi put okušala i u glazbenom aranžmanu.

Pjesma je finalno snimljena u studiju Amadeus production u Sarajevu kod Marina Meštrovića i odmah dobila i talijansku verziju za tamošnje tržište - “Non uccidere l’amore”.

Talijanska verzija

Nova pjesma kao službeni singl kreće u pohod i na televizijske postaje.

Spot je pod redateljskom palicom Studija Bonko, a po Ivaninom scenariju, snimljen je u vili Leonarda u Promajni te na vanjskim lokacijama u Mostaru.

U spotu se pojavljuju Ivanini prijatelji Damir Knezović, Marijana Čičak, Adnan i Ajana Tukić, Nina Memić, Emilija Dolić, Milica Zubac-Musa i Ivanin petogodišnji sin Gabriel.

“Moj povratak nije povratak na scenu, ne žudim za publicitetom, nisam se zato vratila u ovaj svijet…

Biti zvijezda jednoj osobi je već velika stvar. Ja sam svoje zvjezdano nebo dosegnula ostvarivši se kao žena i majka.

Jedino što želim jest podijeliti svoju glazbu s vama, toliko priča je ostalo neispričano.

Virtualni svijet koji je potkovan društvenim mrežama pripada onima koji žele biti “pod reflektorima” dok ja, pak, ne znam ni selfie “opaliti”.

Ako mogu birati, radije bih reflektore okrenula prema nekome drugome, a da u pozadini svira moja glazba, jer je ona najjače propagandno sredstvo, društvena mreža satkana od emocija i jedinstvenih životnih priča.

Dok se drugi truju onime što je bilo, time truju ono što bi moglo doći sutra, ja pak pozdravljam svaki dan uz pozdrav životu - Moj PTSP je ljubav, kazala je Ivana.

Osim Divljih ruža, dua koji je osvojio brojne nagrade u Bosni i Hercegovini, Ivanin autorski rad je u javnosti prepoznat, a od struke nagrađen i u Los Angelesu, Londonu i New Yorku za mjuzikl “The City Of Burning Bridges”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije