prvi put u javnosti

Ne skriva ga: Monica Bellucci ljubi 18 godina mlađeg dečka

Foto: Profimedia
06.03.2019.
u 19:43

Talijanska glumica Monica Bellucci (54) prvi se put pojavila u javnosti s dečkom Nicolasom Lefebvreom (36), francuskim kiparom s kojim je u ozbiljnoj vezi već neko vrijeme. Par se nije skrivao od fotografa, već su se držali za ruke na Tjednu mode u Parizu. Nijedno od njih nije skidalo osmijeh s lica.

Radi se o bivšem modelu, umjetniku i scenografu koji je usput pokazao i džentlmenske manire kada je svojoj djevojci pri odlasku s Chanelove revije otvorio vrata automobila, piše 24sata.hr. 

Razlika u godinama njima očigledno ne smeta, a Nicolas je srce, po mišljenju mnogih jedne od najseksepilnijih glumica na svijetu, osvojio još u proljeće 2017. godine. Unatoč šuškanjima, dosad su se uspješno 'skrivali' od javnosti, ali to izgleda više ne misle raditi. 

Slavna talijanska glumica 2013. godine rastala se od francuskog glumca i kolege Vincenta Cassela (52) koji također voli mlađe.

Naime, on je od prošle godine u braku s čak 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunakey (21) s kojom bi uskoro trebao dobiti i dijete.

Vincent i Tina izgovorili su sudbonosno 'da' u kolovozu u jugozapadnoj Francuskoj. Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog značajne razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje šire javnosti, par se na kraju ipak odlučio za nešto skromnije vjenčanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije