Severinina sestra Zdenka

Ne odobravam ovaj estradni cirkus, Srbi su nas ugnjetavali 50 godina

severina
Foto: VL FOTO
1/4
25.11.2015.
u 12:39

Ni na jednoj od dvije svadbene svečanosti koju su organizirali Severina  i  Igor Kojić  nisu prisustvovali Severinina sestra  Zdenka Žunić  i njezin suprug  Zdravko . Zgroženi medijskim informacijama, bračni par Žunić odlučio je javno progovoriti za  Slobodnu Dalmaciju  o razlozima svog nedolaska na "Severinino srpsko vjenčanje". Kako kažu, na vjenčanju se nisu pojavili jer ne odobravaju  Severinin brak  sa srpskim menadžerom  Igorom Kojićem .

– Ne podržavamo sve ovo,  Srbi  su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas  50 godina , a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću – kazala je Severinina starija sestra. Sestra Zdenka kazala je da na vjenčanju nije bila iz pijeteta prema rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i zbog toga što poštuje marijanski  katolički moral .

– Ne odobravamo ovaj  estradni cirkus .Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio vjenčanja također nije ostao obavijen velom tajnosti. Prekjučer smo u Vukovaru pokopali prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja – kazali su ogorčeni Zdenka i Zdravko Žunić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije