IZAZIVA POZORNOST U DOHI

Navijačka kraljica Magdalena iz Mannheima: Neki mi igrači šalju poruke, ali držim ih na distanci

29.11.2022.
u 19:19

Navijačka kraljica Magdalena Keškić iz Mannheima izaziva veliku pozornost u Dohi, a kaže da su je zapazili i neki hrvatski reprezentativci

Nova, još neokrunjena hrvatska navijačka kraljica, 20-godišnja ljepotica Magdalena Keškić iz Mannheima, intervju je zakazala na Katari, najpoznatijoj plaži u Dohi. Čim je izašla iz automobila, onako graciozna, ljupka, zavodljiva i karizmatična, počela je mamiti uzdahe posjetitelja. Pritrčavali su joj s mobitelima mladi, isklesani dečki, pa i oni pomalo ocvali, neki Argentinci s pivskim trbuščićima... svi su poželjeli selfi sa zanosnom Hrvaticom. 

Modrić je najbolji 

Magdalena u Dohi boravi u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava. Majka Katica ostala je u Mannheimu, kažu da pazi na kućnog ljubimca, psića pomeranca Stormieja.

Kako tata Tomislav gleda na Lenin golemi publicitet tijekom Svjetskog prvenstva? 

– Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje – kaže Tomislav Keškić, a Lena ga nadopunjuje: 

– Dok su moji vršnjaci izlazili po klubovima i kafićima, ja sam ostajala doma, radila i željela zaraditi. I inače, kad sam u Njemačkoj, ne izlazim, a drugi neka rade što hoće.

Uživate li u pažnji navijača, u pravoj pomami za vama gdje god se pojavite u Dohi? 

– Meni to, iskrena sam, nije trebalo, ali da, lijepo je, zaista uživam. Cijeli grad, doslovno cijeli grad tražio me fotografiju. Mogla sam se tri-četiri sata u komadu fotografirati s ljudima, sa svih strana mi prilaze, ali dođe nekad trenutak kada treba stati i napraviti pauzu. 

U Kataru ste popularni, što vam sigurno na poslovnom planu ide u korist. Jeste li ovdje zbog posla ili zbog uživanja i navijanja za Hrvatsku? 

– Posao nije bio razlog moga dolaska ovamo, zato sam i šokirana, u pozitivnom smislu, svime što mi se događa. Da sam došla zbog posla, drukčije bih je pripremila. Moja obitelj došla je navijati za Hrvatsku, oni prate nogomet pa ga pratim i ja. Ne samo reprezentaciju nego i svoj najdraži klub Bayern.

Kako je za vas igrala Hrvatska do sada na SP-u? 

– Prvu je utakmicu igrala ovako-onako, mogla je bolje, a u drugoj je proigrala nakon što je primila pogodak. Tada su si dečki stvarno dali truda, svaka im čast na tome! Tko mi je najbolji igrač? Pa Modrić je najbolji. A poslije njega? Gvardiol nije loš, kao ni naš golman Livaković. 

Jeste li imali prilike upoznati nekoga od naših reprezentativaca? Na ovo pitanje Magdalena se samo nasmijala... 

– Ponuda imam, ali nisam još poželjela nikoga od njih upoznati. Ne mogu reći od koga su stigle, ali još ih držim na distanci. 

Imate li dečka u Njemačkoj? 

– Ne, nikada još nisam bila u vezi, nisam imala dečka. Ja sebi uzmem vremena da nekoga najprije dobro, temeljito upoznam. Da budem sigurna da je to – to. Bila bih najsretnija da mi prva ujedno bude i posljednja veza – kaže Lena, a nadovezuje se tata Tomislav.

– Oko tih stvari imam puno povjerenje u Lenu. Znam kako smo je odgojili, a odluka o eventualnoj vezi isključivo je njezina stvar. Ona će najbolje izabrati, znam da želi naći pravu ljubav. 

Lena se bavi modelingom i Instagramom te kaže: 

– Već sada od toga dobro zarađujem. Nemam svojega fotografa, najčešće me fotografiraju roditelji, a tvrtke mi šalju ponude. Trenutačno sam model u agenciji Fashion Nova, njihov sam klijent, oni me koriste za svoje reklamne kampanje – kaže Lena, koja je dobila poziv da dođe u Ameriku pa će u sljedećih nekoliko mjeseci otputovati u Los Angeles i privremeno tamo raditi.


Ima 280.000 pratitelja 

Magdalena na Instagramu ima gotovo 280.000 pratitelja, a pozornost ne privlači samo ljepotom nego i provokativnošću, seksepilom. 

– Za mene je to nešto normalno. Ima cura koje nekada više pokažu, neke malo manje. Naravno da na javnom profilu postoji i doza provokacije, profesionalne glume, da privuče što više pratitelja, ali Lena ima i svoj privatni profil, na kojemu je samo sa svojim prijateljima – zaključio je Tomislav Keškić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije