U 39 GODINI

Natjecateljica X-Factora koja je šokirala žiri umrla pod nerazjašnjenim okolnostima

26.11.2019.
u 09:40

Natjecateljica britanskog X-Factora Ariel Burdett preminula je ranije ovog mjeseca, a uzrok smrti još uvijek je nepoznat.

Jedna od najšokantnijih auducija u britanskom X-Factoru o kojoj se priča i jedanaest godina poslije zasigurno je bila ona na kojoj se pojavila osebujna pjevačica Ariel Burdett, tada 29-godišnjakinja koja je tvrdila da je holistička vokalna trenerica.

Kako piše Daily Mail, Ariel je pronađena mrtva ranije ovog mjeseca, a vijest o njezinoj smrti podijelio prijatelj Reza Bagheri koji je sve zainteresirane za sprovod uputio na informativni mail brata pokojnice.

- Nažalost Ara je preminula. Ako netko želi više informacija o njenom sprovodu, molim vas obratite se na mail njezinog brata Gilesa. Počivala u miru - napisao je Reza kratko na Facebooku, a zasada nema informacija o uzroku smrti. 

Ariel Burdett, kojoj je pravo ime Amy, je 2008. godine stala pred britanski žiri X-Factora, a nakon što su njezin nastup mnogi definirali kao neartikulirano glasanje, ona je pokušala objasniti da "ideja njezinog pjevanja je razumijeti da se svaki dio pjeva posebnim stilom".

 

 

Naime, nije prošla prvi susret sa žirijem koji je ostao pod dojmom njezine pojave kada je usred audicije otrgnula broj prijave s majice i izjasnila se da je "ljudsko stvorenje, a ne broj". Suci su tada nastavili pratiti njezin nastup u čudu, a nepokolebljivi Simon Cowell joj je otvoreno rekao kako je njezino pjevanje bila noćna mora i da ga nije briga za njezine različite stilove.

Inzistirala je da je ona "specijalistica", a ne "generalistica" i da njezin nastup treba shvatiti s akademske perspektive. Prije nego što ju je s audicije otpratilo osiguranje, Ariel je poručila sucima da si "nabiju malo metala u gu***u". Nakon pojavljivanja u showu navodno je promijenila ime u Arabella Starchild.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?